„Сокобања, Сокоград – дођеш стар, одеш млад“

У Сокобањи су 4. маја 2018. године, у присуству бројних новинара, директор Туристичке организације Сокобања, Љубинко Миленковић и управитељ „НУШИЋ“ ФОНДАЦИЈЕ, Небојша Нушић, потписали Споразум о пословно-техничкој сарадњи поводом трајне популаризације лика и дела Бранислава Нушића.

За почетак, ове године, Сокобања ће окупити све школе које носе име Бранислав Нушић и остварити идеју која је рођена у Бања Луци поводом прославе 120 година постојања Основне школе „Бранислав Нушић“.

Поред Туристичке организације Сокобања, домаћини манифестације ће бити и професори и ученици СШ „Бранислав Нушић“ из Сокобање.

Тим поводом, управитељ „НУШИЋ“ ФОНДАЦИЈЕ, Небојша Нушић, изјавио је следеће: „Веома смо срећни и задовољни што је данас потписан споразум о сарадњи Туристичке организације Сокобања и „НУШИЋ“ ФОНДАЦИЈЕ.

Посебно нас радује заједничка спремност да у Сокобању поред оних што дођу стари, а оду млади, доведемо и младе жељне да стекну нова знања о Браниславу Нушићу, нова искуства кроз драмске форме и нова познанства са својим вршњацима из целе Србије и региона.“

Sokobanja-Milenkovic-NUSIC-FONDACIJA2